Integritetspolicy


Vi på Hedin Mobility Group (“vi”, “vår” och ”oss”) värnar om din integritet och bryr oss om hur dina personuppgifter behandlas. Nedan informerar vi dig i korthet om hur vi behandlar dina personuppgifter när du använder vår telematiktjänst Hedin Connect (”Tjänsten”). Du kan läsa vår integritetspolicy i dess helhet här.

 

Vi ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter när du använder applikationen Hedin Connect, eller interagerar med oss på annat sätt i samband med Tjänsten. Vi samlar endast in den information som är nödvändig för att tillhandahålla och förbättra Tjänsten, såsom teknisk information om din enhet, din användning av applikationen och geografisk platsinformation. Informationen används för att skapa och administrera ditt konto samt förbättra Tjänsten. Vi delar endast din information med IT-leverantörer som behandlar personuppgifter för vår räkning. Vi och de aktörer som vi delar dina personuppgifter med behandlar som huvudregel endast dina personuppgifter inom EU/EES. Ditt uttryckliga samtycke krävs för att vi ska dela din information med tredje part för andra ändamål. Din information lagras så länge du har ett konto hos oss och raderas när kontot avslutas.

 

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din information mot obehörig åtkomst, förlust eller missbruk. Genom att använda Tjänsten godkänner du vår behandling av din data. Du har rätt att när som helst återkalla ditt samtycke, vilket kommer att resultera i att ditt konto avslutas.

 

Om du har några frågor angående vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill göra gällande några av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss på vår e-postadress dataprivacy@hedinmobilitygroup.com.